HTML

Host receptjei

Friss topikok

Címkék

avokádó (1) bab (2) bagett (1) BBQ (1) csalamádé (1) csirke (6) csirkemell (3) csülök (2) diéta (1) diópálinka (1) egyszerű (1) fasírt (1) feta (1) főze (1) főzelék (4) füstölt hús (1) gomba (2) grill (1) hagyma (1) hajdina (1) hátszín (1) hús (2) húsmentes (5) kacsa (1) káposzta (1) kenyér (1) kfc (1) kolbász (4) köret (2) kőrözött (1) krém (1) krumpli (1) kukorica (1) lábszár (1) lapocka (1) lencse (2) leves (4) likőr (1) marha (2) mártogatós (1) mexikói (1) mozzarella (1) nasi (1) oliva (1) paradicsom (2) parti (1) pesztó (1) pita (1) pizza (1) pogácsa (1) pulykamell (1) rágcsa (1) ragu (1) rántott (2) reggeli (1) savanyúság (2) sonka (1) sörtészta (1) spagetti (1) spárga (1) sült (1) sültkacsa (1) sütő (2) szesz (1) szósz (1) szűzérme (1) tapas (1) tempura (1) tészta (5) tojás (2) tortilla (1) zöldbab (1) zöldfűszer (2) zöldség (1) zöld paradicsom (1) Címkefelhő

Csalamádé hidegen

2015.10.16. 15:31 Host

1,5 kg fehér káposzta
1,5 kg uborka
1,5 kg zöldparadicsom
1,5 kg zöldpaprika
1 kg vöröshagyma
40 dkg cukor
10 dkg só
3 dl 20%-os ecet
1 dkg borkén
1 dkg szalicil v Nátrium-benzoát
1 teáskanál őrölt bors
(víz nem kell hozzá)

A zöldségféléket megtisztítjuk, megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. Összekeverjük, és ráöntjük az ecetben feloldott cukrot, a sót, a kénport, borsot és szalicilt. Az egészet jól összekeverjük, és egy napig letakarva állni hagyjuk, utána üvegekbe rakjuk. Bármikor szedhetünk belőle, nem romlik meg.

 

Szólj hozzá!

Címkék: csalamádé savanyúság

A bejegyzés trackback címe:

https://host-receptjei.blog.hu/api/trackback/id/tr867974051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása