HTML

Host receptjei

Friss topikok

Címkék

avokádó (1) bab (2) bagett (1) BBQ (1) csalamádé (1) csirke (6) csirkemell (3) csülök (2) diéta (1) diópálinka (1) egyszerű (1) fasírt (1) feta (1) főze (1) főzelék (4) füstölt hús (1) gomba (2) grill (1) hagyma (1) hajdina (1) hátszín (1) hús (2) húsmentes (5) kacsa (1) káposzta (1) kenyér (1) kfc (1) kolbász (4) köret (2) kőrözött (1) krém (1) krumpli (1) kukorica (1) lábszár (1) lapocka (1) lencse (2) leves (4) likőr (1) marha (2) mártogatós (1) mexikói (1) mozzarella (1) nasi (1) oliva (1) paradicsom (2) parti (1) pesztó (1) pita (1) pizza (1) pogácsa (1) pulykamell (1) rágcsa (1) ragu (1) rántott (2) reggeli (1) savanyúság (2) sonka (1) sörtészta (1) spagetti (1) spárga (1) sült (1) sültkacsa (1) sütő (2) szesz (1) szósz (1) szűzérme (1) tapas (1) tempura (1) tészta (5) tojás (2) tortilla (1) zöldbab (1) zöldfűszer (2) zöldség (1) zöld paradicsom (1) Címkefelhő

Kolbászos pogácsa, Fenyőharaszt

2015.01.05. 21:22 Host

500 g liszt
1 rama
2 dl tejföl
2 dl tej
1 élesztő
1 ek só (csapott)
2 ek cukor
2 tojás
20 dkg Füstölt, lebőrözött, durvára darált/vágott kolbász

Cukros, langyos tejben felfuttatni az élesztőt.
Rámát felolvasztani, de ne legyen forró, csak folyós.
Minden összetevőt összedolgozni.
Minimum fél órát pihentetjük, amíg duplájára nem nő.
Tetszőleges méretűre szaggatjuk, tetejét tojással kenjük, 160 fokon 25-30 percig sütjük, mind megesszük!

Szólj hozzá!

Címkék: pogácsa

A bejegyzés trackback címe:

https://host-receptjei.blog.hu/api/trackback/id/tr247045469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása