500 g liszt
1 rama
2 dl tejföl
2 dl tej
1 élesztő
1 ek só (csapott)
2 ek cukor
2 tojás
20 dkg Füstölt, lebőrözött, durvára darált/vágott kolbász
Cukros, langyos tejben felfuttatni az élesztőt.
Rámát felolvasztani, de ne legyen forró, csak folyós.
Minden összetevőt összedolgozni.
Minimum fél órát pihentetjük, amíg duplájára nem nő.
Tetszőleges méretűre szaggatjuk, tetejét tojással kenjük, 160 fokon 25-30 percig sütjük, mind megesszük!
Kolbászos pogácsa, Fenyőharaszt
2015.01.05. 21:22 Host
Szólj hozzá!
Címkék: pogácsa
A bejegyzés trackback címe:
https://host-receptjei.blog.hu/api/trackback/id/tr207045469
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
