15 dkg chorizo (paprikás kolbász)
3 egész csirkecomb
1 kaliforniai paprika
1 fej lila hagyma
1 gerezd fokhagyma
2 nagy ág kakukkfű
1 kis doboz koktélparadicsom
2 dl száraz fehérbor
friss bazsalikom
olívaolaj
édes nemes fűszerpaprika
só
bors
kenyér
A kolbászt felkarikázzuk és a serpenyőbe tesszük, átsütjük.A csirkecombokat (miután kettévágtuk, sóztuk, borsoztuk) megpirítjuk a kolbász kisült zsírján, majd kivesszük a serpenyőből a kolbásszal együtt.
A felaprított hagymát, fokhagymát, paprikát a serpenyőbe tesszük dinszteljük és felöntjük a fehérborral, majd hozzáadjuk a kakukkfüvet és a félbevágott paradicsomokat is.
Visszatesszük a csirkecombokat és a kolbászokat. Fél óra alatt megpuhul a hús. A legvégén paprikával, bazsalikomma fűszerezzük. Köret: bagett/friss kenyér.