Hozzávalók:
500 g csirkemell
1 doboz csicseriborsó (kb. 250 g)
1 db édesburgonya
2-3 db paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 db erős paprika
só, bors, fűszerek egyéni ízlés szerint
kókuszzsír vagy olíva olaj
Elkészítése:
1. A csicseriborsót előző este áztasd be vízbe, picivel többe, mint ami elfedi.
2. Másnap ugyanebben a vízben tedd fel főni és forrástól számítva 1 órán át főzd, hogy jól megpuhuljon.
3. Egy nagyobb edényben hevíts fel a kókuszzsírt vagy kevés olajat és pirítsd meg a hagymát.
5. A csirkemellet vágd fel csíkokra és dobd rá a hagymára, süsd, amíg kifehéredik.
6. Pucold meg az édesburgonyát és kockázd fel.
7. Tedd az édesburgonyát és a megfőzött csicseriborsót a húsra.
8. Add hozzá a sót, a borsot és a fűszereket (én provance-i fűszerkeveréket használtam).
9. Vágd fel a paradicsomot és az erős paprikát, majd azt is add hozzá.
10. Főzd addig, míg megpuhulnak az összetevők.